Ajankohtaista

« Takaisin

NPA-ohjelman 5. hakukierros lähestyy

NPA-ohjelman 5. hakukierros lähestyy

Pohjoinen Periferia ja Arktinen (NPA) -ohjelman viides hakukierros on 1.10.2017-28.2.2018. Se tulee olemaan avoin ohjelman kaikille toimintalinjoille, mutta hakuehtoja saatetaan vielä tarkentaa syyskuussa ennen varsinaista haun avautumista.  Tähän hakuun tähtääviä hankkeita voivat hanketoimijat alkaa suunnitella jo nyt ja mahdollisesti hakea sitä varten myös ohjelmasta valmistelurahaa.

Ohjelman valmistelurahoitustoiminto on hieman uudistunut. Perinteisten valmisteluhankkeiden lisäksi nyt on haettavissa myös projektien klusterointihankkeita. Klusterointi voi tapahtua myös muiden rahoitusohjelmien hankkeisiin. Näiden hankkeiden hakuaika päättyy jo 30.9.2017. Perinteisissä valmisteluhankkeissa on jatkuva hakuaika. Tarkemmin aiheesta löytyy tietoa täältä.

Sihteeristö järjestää hakemuksia laativille lisäksi opastuspäivät Kööpenhaminassa 23.11.2017 ja 11.1.2018.

Jos sinulla on hyvä hankeidea, joka saattaa sopia NPA-ohjelmaan ja haluat keskustella siitä lisää, voit olla yhteydessä joko ohjelman kansalliseen kontaktihenkilöön (paula.mikkola@lapinliitto.fi), tai ohjelmasihteeristössä Christopher Parkeriin (christopher.parker@interreg-npa.eu). Pohjois-Karjalan osalta voi olla yhteydessä Pia Pitkäseen maakuntaliitossa (etunimi.sukunimi@pohjois-karjala.fi).

Hakukuulutus, jossa on jo esitetty jotain tarkentavia sisältötoiveita, löytyy tästä.
Hakukierroksen ennakkotiedon sivusto löytyy tästä.
Tarkempia tietoja toimintalinjoista ja hakemisesta löydät ohjelman kotisivulta.