Sykkiikö sydämesi Pohjois-Karjalalle?

#ilolla 1

#ilolla 1

Täällä ovat mahtavat luontoelämykset kiven heiton päässä kalaisine vesistöineen, kasveineen ja eläimineen.

 

#ilolla 2

#ilolla 2

Ihmisten takia! Täällä on aivan mahtavaa asua, kun tuntemattomatkin ihmiset tervehtivät, hymyilevät ja ovat ystävällisiä!

 

#ilolla 3

#ilolla 3

Mie aina kaipaan maailman ääriin, oonpa hukkua meinannu joskus ajatuksiin vääriin. Aloin hetken tuijottaa Pielisen pinttoo, ja katoin poikieni touhua. Ei pelottanut kuohut aaltojen eikä kuulunut maailman pauhua. Elämä on tässä, yhessä rytäkässä sen tajusin, kun luonnon kauneutta mieleeni hamusin. Sielukin lepää, Pohjois-Karjalassa.
 

#ilolla 4

#ilolla 4

Olen usein kuullut kommentin, että huomaa ketkä on Pohjois-Karjalasta.  Meidät tunnetaan avoimina, iloisina  ja lupsakkaina ihmisinä. Siitä kannattaa olla ylpeä :)
 

#ilolla 5

#ilolla 5

Edistyvää, kehittyvää, railakkaan perinteistä, puhdasta, kaunista, oman murteista.
 

#ilolla 6

#ilolla 6

saa lähtee kirkolle ilman viimesempii muotikuteita.ajella vanhalla autolla. syyvä itse tehtyy ruokaa. olla mökillä iliman rihman kiertämmee.eikä tarvii meikata, luomuna pärjevää hyvin. kampaamossakaa ei tarvii istuu kuin noin kerran vuoteen.tiälä pärjevää iliman ulukomuan matkoja hyvin männöö.
 

#ilolla 7

#ilolla 7

Synnyin Pohjois-Karjalassa ja asuin siellä 10 vuotta, kunnes muutimme Etelä-Savoon. Lapsuuteni Pohjois-Karjala ja Joensuu oli vauras, kasvava ja kehittyvä maakunta ja alue, joka sai paljon tuloja turisteista. Mökkimme sijaitsee Juuassa ja sinne suuntaamme joka vuosi. Pohjois-Karjala on sekä synnyinseudun, että mökkimaiseman takia lähellä sydäntä. Autoretket Kolin kansallismaisemiin ja Kiteen eläinpuistoon olivat todella kivoja, ja kaikki ne olivat lähellä Joensuuta. Pohjois-Karjala on mielestäni Suomen upeimpia alueita ja maakuntia, sillä upeat vaara- ja järvimaisemat halkovat maita ja mantuja.

Tulevana lukion abivuonna, tehdään yhteishaku ja haetaan koulutukseen. Luulen hyvin vahvasti, että minusta tulee paluumuuttaja Pohjois-Karjalalle.
 

#ilolla 8

#ilolla 8

Pohjois-Karjalassa on laaja moottorikelkkareittiverkosto, joka mahdollistaa miellyttävän kelkkailuharrastuksen.
 

#ilolla 9

#ilolla 9

Sieluni lepää näissä maisemissa, enkä haluaisi täältä pois ainakaan pitkäksi aikaa. Kesällä Joensuu puhkeaa kukkaan ja muinakin vuodenaikoina kaupunki on eloisa ja kulttuurillisesti rikas.Iloiseksi Pohjois-Karjalan tekee sen ihmiset, täällä saa hyvää palvelua. Haluan nostaa esille joitakin aivan erityisesti: Elektroshemeikka, Joensuun eläinklinikka, Heinosen Leipomon kahvila (Kauppakatu), Kontti ja Ravintola Kerubi.
 

#ilolla 10

#ilolla 10

Pohjois-Karjalassa on ilo olla yksin tai yhdessä. Luontoa löytyy riittämiin ja kaupunki tarjoaa erilaisia mahdollisuuksia harrastaa kulttuuria. Ihmiset ovat ystävällisiä ja lupsakoita. Täältä pääsee hyvin kauas pois, jos sitä välillä kaipaa! Hyvä Pohjois-Karjala!
 

#ilolla 11

#ilolla 11

Hiljaisuutta ja rauhaa & sykettä ja elämää sopivassa suhteessa, oman valinnan mukaan.
 

#ilolla 12

#ilolla 12

Pohjois-Karjalassa voi asua lähellä luontoa sekä harrastaa  #ilolla osallistumalla monipuolisesti,edulliseen hintaan eri yhteisöjen toimintaa kuten avantouintiin Joensuun Jääkarhuissa ja liikkumalla luonnossa Joensuun Ladun ja Kauhojien matkassa iloisessa seurassa.
 

#ilolla 13

#ilolla 13

Näin paluumuuttajana eli seikkailijana Ruotsista, mistä kulttuurista en ollenkaan pidä, olen täydellisen onnellinen Itä-Suomessa Pohjois-Karjalassa isäni 100% geneettisillä karjalaisilla perimillä! Ominaisuuteni ovat myös koko elämäni olleet karjalaisia eli iloinen, avoin, rento ja kanssakäyvä, rohkea, musiikillinen sekä rehellinen. Täällä voi helposti tutustua uusiin ihmisiin ja keskustella elämästä sekä ajatuksista. Minulla on paljon täällä uusia ystäviä. Lisäksi pystyn toteuttamaan musiikin iloani monessa eri muodossa. Ja koska olen venäjää opiskellut jo 90-luvulta, sitä uudelleen aktivoin ja täällä on positiivinen asenne naapuriimme. Olen niin onnellinen täällä!!   
 

#ilolla 14

#ilolla 14

Täällä on hieno kulttuuriperinne, antaumuksella monimuotoista kulttuurityötä tekeviä ihmisiä, niin ammattilaisia kuin harrastelijoitakin. Huikean kaunis luonto ja paljon ystävällisiä ihmisiä.
 

#ilolla 15

#ilolla 15

Pohjois-Karjalaisessa kaupassa ja kuppilassa saa aina iloista palvelua, tämä yllättää aina kun tulee kotikonnuilla käymään :) #ilolla
 

#ilolla 16

#ilolla 16

Myö ollaan oltu etäpohjoiskarjalaisia nyt kuusi vuotta, mutta ollaan koko ajan tiietty, että tullaan varmasti takaisin ja mielellään mahollisimman pian. Kohta on se hetki, kun päästään nauttimaan täysillä taas pohjoiskarjalaisuudesta, iloisista ja avoimista mie-ihmisistä, luonnosta, kulttuurista, urheilusta sekä kaikesta muusta, mitä ollaan kaivattu muualla asuessa. Ilolla paluumuuttamassa itään, ilon maakuntaan Pohjois-Karjalaan.
 

#ilolla 17

#ilolla 17

Olen kotoisin Pohjos-Karjalasta ja sydämeni on sielä edelleen. Iloisimpia asioita on kesäiset päivät Ilosaarirockin aikaan, kun näkee rakkaita ystäviä ja pääsee viettämään mukavia hetkiä heidän kanssa. Ehkä vielä jossain vaiheessa pääsen palamaan sinne kotiseudulleni.
 

#ilolla 18

#ilolla 18

Meillä osataan nauraa ja elää #ilolla.
 

#ilolla 19

#ilolla 19

Turha kiire ja tyhjänpäiväinen elintasokilpailu lähes puuttuvat Pohjois-Karjalasta. Siksi Pohjois-Karjalassa on kiva olla tai käydä.
 

#ilolla 20

#ilolla 20

Minun kotikunta, rauhallisin paikka mitä tiedän Lapin lisäksi. Kauniit luonnot kulkea ja harrastella, luonnon eläimet ja äänet, muuta iloitsemaan täällä ei tarvitsekkaan.
 

Näytetään tulokset 1 - 20 / 80
Merkintöjä per sivu 20
jostakin 4
Sykkiikö sydämesi Pohjois-Karjalalle?