Ajankohtaista

Maakuntahallitukselta tiukka lausunto valinnanvapaudesta

Perjantaina 15.12. kokoontunut Pohjois-Karjalan maakuntahallitus antoi oman lausuntonsa valmisteilla olevasta valinnanvapauslaista. Maakuntahallitus kritisoi useita lain keskeisiä kohtia. Ilman lain muutoksia uhkana on mm. että palvelujen integraatio heikkenee, kustannusten kasvun hillintä ei...

Myös rypäs Karelia CBC -hankkeita starttaamassa

Karelia CBC -ohjelman seurantakomitea vahvisti kahdeksan kulttuurihankkeen valinnan marraskuussa. Hankkeiden tukimäärä on 3,69 miljoonaa euroa. Rahoitettavaksi valittujen lisäksi neljä hanketta sijoitettiin reservilistalle.

Maakuntahallitus hyväksyi 11 uutta EU-hanketta

Maakuntahallitus kokoontui 15.12. ja päätti mm. 11 uudesta EU-hankkeesta. Lisäksi hyväksyttiin yksi AIKO-rahoitteinen hanke.

Markkinointipäällikön paikkaan 26 hakijaa

Markkinointipäällikön tehtävänä on Pohjois-Karjalan brändi-, vetovoima- ja tunnettuustyö. Hänen tulee laatia uusi maakunnallinen viestintästrategia yhdessä keskeisten toimijoiden kanssa. Lisäksi tehtävänä on mm. maakunnallisen viestintäyhteistyön koordinointi ja maakunnan identiteetin...

Varaa kalenteristasi 17.-18.5.2018 Kostamuksen 3. Business Forumille!

Kostamuksessa on järjestetty alueellinen, suomalais-venäläinen Business Forum jo kaksi kertaa. Vuoden 2018 tilaisuuden ajankohdaksi on sovittu 17.–18.5.2018 ja tilaisuuden teemaksi vihreä teknologia, jonka ympärille ohjelmaa on juuri alettu suunnitella, huomioiden edellisvuosien kokemukset.

Kansainvälinen asiantuntijaryhmä tutustumaan Pohjois-Karjalan matkailuun

Kansainvälisen matkailuhankkeen partnerit saapuvat 11.-15.12. Pohjois-Karjalaan tutustumaan maakunnan matkailun kehittämiseen. Sloveniasta, Irlannista, Ranskasta, Maltalta, Italiasta ja Latviasta tulevat vieraat edustavat alueellisia matkailun kehittämisorganisaatioita ja...

Pohjois-Karjalan maakuntavaltuusto hyväksyi uuden maakuntaohjelman

Pohjois-Karjalan maakuntavaltuusto hyväksyi uuden maakuntaohjelman. POKAT 2021 -asiakirjassa esitetään Pohjois-Karjalan kehittämisen tavoitteet ja niiden toteuttamisen voimavarat seuraavalle neljälle vuodelle.

Maakuntaliiton toimintamenoihin ei kasvua ensi vuodelle

Pohjois-Karjalan maakuntavaltuusto kokoontui aamupäivällä 4.12. käsittelemään maakuntaliiton ensi vuoden toiminta- ja taloussuunnitelman sekä uuden maakuntaohjelman.

Maakuntaliitto irtautuu Karelia Expertin rahoituksesta 2019

Pohjois-Karjalan maakuntaliitto käynnisti tammikuussa kuntien kanssa selvityksen maakunnallisen matkailumarkkinoinnin, -myynnin ja -kehittämisen organisoimiseksi mahdollisimman tuloksekkaasti. Keskeinen johtopäätös on, että jatkossakin tarvitaan maakunnallisesti koordinoitua...

Haussa maakunnan oma markkinointipäällikkö

Maakuntahallitus päätti, että piakkoin pistetään hakuun uusi maakunnan markkinointipäällikön paikka. Markkinointipäällikön tehtävänä on Pohjois-Karjalan brändi-, vetovoima- ja tunnettuustyö.
Näytetään tulokset 1 - 10 / 408
Merkintöjä per sivu 10
jostakin 41