Ajankohtaista

MYR sai uuden koostumuksen

Maakuntahallitus nimesi nyt kuntavaalien jälkeen uudet jäsenet maakunnan yhteistyöryhmään (MYR).

Runkoverkon pitää ulottua kaikkiin maakuntiin

Pohjois-Karjalan maakuntahallitus piti perjantaina 1.9. kokouksensa Mikkelissä. Maakuntahallitus antoi lausunnon maantielaista, päätti pyytää maakuntaohjelman luonnoksesta kommentteja ja nimesi edustajat maakunnan yhteistyöryhmään.

Maakuntaliitto huomioi pohjoiskarjalaisia elokuvantekijöitä

Pohjois-Karjalan maakuntaliitto huomioi kuusi pohjoiskarjalaista elokuvantekijää tänään Cinema-tapahtuman avajaisissa Joensuussa. Esille haluttiin nostaa Arto Halonen, Oskari Huttu, Perttu Leppä, Ari Matikainen, Taneli Mustonen ja Markku Pölönen.

NPA-ohjelman 5. hakukierros lähestyy

Pohjoinen Periferia ja Arktinen (NPA) -ohjelman viides hakukierros on 1.10.2017-28.2.2018. Se tulee olemaan avoin ohjelman kaikille toimintalinjoille, mutta hakuehtoja saatetaan vielä tarkentaa syyskuussa ennen varsinaista haun avautumista.

Tavoitteena vähähiilisempi yhteiskunta

Pohjois-Karjalan maakuntaliitto myöntää EAKR-tukea hankkeisiin, jotka vahvistavat yritysten, elinkeinoelämän ja alueen innovaatiotoimijoiden yhteistyötä. EAKR-rahoituksesta 25 % kohdennetaan vähähiilistä taloutta edistäville hankkeille. Tällaisia hankehakemuksia toivotaan myös 22.9. päättyvään...

Nyt pääset kommentoimaan maakuntaohjelman luonnosta

Pohjois-Karjalan maakuntaohjelman POKAT 2021 ja sen ympäristöselostuksen luonnokset ovat nähtävillä 4.9.–29.9.2017.

CBC-ohjelmasta 14 uutta mikrohanketta

Karelia CBC ohjelman seurantakomitea päätti kesäkuun kokouksessa Sortavalassa rahoittaa 14 mikrohanketta. Uudet hankkeet ovat elinkeino- ja ympäristöaloilta.

Pohjois-Karjala mukaan Kiinan markkinointikampanjaan

Pohjois-Karjalan maakuntaliitto osallistuu Lakeland-maakuntien kanssa Kiinan markkinointikampanjaan 50.000 euron panostuksella.

Century of Nature Photography in the Barents Area -valokuvauskilpailu

Century of Nature Photography in the Barents Area -valokuvauskilpailu on Kainuun liiton järjestämä luontoaiheinen valokuvauskilpailu. Kilpailussa kilpaillaan luontoaiheisilla tai matkailua esittävillä valokuvilla, jotka on otettu Barentsin alueella.

Maakuntavaltuuston jäsenet valittiin edustajainkokouksessa

Pohjois-Karjalan kuntien edustajainkokous sinetöi maakuntavaltuuston valinnan maanantaina Joensuussa.
Näytetään tulokset 11 - 20 / 387
Merkintöjä per sivu 10
jostakin 39