Ajankohtaista

Maakuntaliitto irtautuu Karelia Expertin rahoituksesta 2019

Pohjois-Karjalan maakuntaliitto käynnisti tammikuussa kuntien kanssa selvityksen maakunnallisen matkailumarkkinoinnin, -myynnin ja -kehittämisen organisoimiseksi mahdollisimman tuloksekkaasti. Keskeinen johtopäätös on, että jatkossakin tarvitaan maakunnallisesti koordinoitua...

Haussa maakunnan oma markkinointipäällikkö

Maakuntahallitus päätti, että piakkoin pistetään hakuun uusi maakunnan markkinointipäällikön paikka. Markkinointipäällikön tehtävänä on Pohjois-Karjalan brändi-, vetovoima- ja tunnettuustyö.

Pohjois-Karjala haluaa kiihdyttää talouskasvua mittavalla ohjelmalla

Pohjois-Karjalassa reagoi heikkoon työllisyysasteeseen ja työttömyyden hitaaseen kohentumiseen ja käynnisti laajalla toimijajoukolla Pohjois-Karjalan työllisyyden kasvuohjelman. Sen tavoitteena on nostaa uusia toimenpiteitä työllisyysasteen ja työttömyyden parantamiseksi sekä yritysten kasvun...

Interreg Itämeren alueen ohjelman haku auki

Interreg Itämeren alueen ohjelman viimeinen hakukierros avautui 5.10.2017 ja päättyy 9.4.2018. Aiemmista kahdesta hakukierroksesta poiketen kyseessä on yksivaiheinen, joskin pitkäkestoinen, hakukierros.

Lokakuun Hinku-teko palkinto Enon Energia Osuuskunnalle

Lokakuun Hinku-teon palkinnonsaajaksi on valittu Joensuun kaupungissa toimiva Enon Energia Osuuskunta päästöjä vähentävästä toiminnasta. Lämpölaitokset korvaavat vuosittain noin 2 miljoonaa litraa polttoöljyä.

Tilannekatsaus Pohjois-Karjalan Barents-yhteistyöstä

Barentsin Euro-Arktisen Neuvoston ministerikokous pidetään 19.10. BEAC:n puheenjohtajuus siirtyy Venäjältä Ruotsille. Venäjän ulkoministeri Sergey Lavrov ja Suomen ulkoministeri Timo Soini ovat vahvistaneet osallistumisensa.

Yhdessä kasvua rakentamaan

Suomen talouden viime vuonna käynnistynyt elpyminen sai kuluvan vuoden alussa aivan uudenlaista vauhtia. Liikevaihdon kasvu oli vuoden ensimmäisellä neljänneksellä koko maan tasolla peräti 8,7 %.

Bomban uudistus lisäsi rakentamisen volyymiä Pielisen Karjalassa

Alkuvuonna 2017 Pielisen Karjalan liikevaihto kehittyi lähes kaikilla toimialoilla myönteiseen suuntaan, liikevaihto kasvoi 17 miljoonaa euroa eli 5,3 % edellisen vuoden alkupuoliskoon nähden.

Hienoinen kasvu jatkuu Keski-Karjalassa

Keski-Karjalassa kaikkien toimialojen liikevaihto kasvoi alkuvuonna yhteensä liki 5,5 miljoonaa euroa (1,9 %). Suhteellisesti eniten paransi toimiala ”hallinto- ja tukipalvelut, tieteellinen ja tekninen toiminta”, jonka liikevaihto kasvoi liki neljänneksen.

Kokonaisvaltaista kasvua ja paljon potentiaalia Joensuun seudulla

Vaikka alkuvuoden sää oli kylmä ja räntäsateinen, Joensuun seudun taloudessa paistoi aurinko. Vuoden 2017 ensimmäisen puoliskon raportit näyttävät liikevaihdon kasvaneen 3,7 % viime vuoteen verrattuna!
Näytetään tulokset 1 - 10 / 400
Merkintöjä per sivu 10
jostakin 40