Ajankohtaista

Century of Nature Photography in the Barents Area -valokuvauskilpailu

Century of Nature Photography in the Barents Area -valokuvauskilpailu on Kainuun liiton järjestämä luontoaiheinen valokuvauskilpailu. Kilpailussa kilpaillaan luontoaiheisilla tai matkailua esittävillä valokuvilla, jotka on otettu Barentsin alueella.

Maakuntavaltuuston jäsenet valittiin edustajainkokouksessa

Pohjois-Karjalan kuntien edustajainkokous sinetöi maakuntavaltuuston valinnan maanantaina Joensuussa.

Lue Hinku-lehti sähköisesti

Pohjois-Karjalan ensimmäinen HINKU-lehti on julkaistu juuri sähköisenä. Lehdessä kerrotaan Pohjois-Karjalan HINKU-kuntien kuulumisia ja hankkeen toteuttamista toimenpiteistä.

Maakuntaliitto panostaa koulutukseen ja osaamisen ennakointiin

Maakuntaliitossa ovat aloittaneet kesäkuun alusta aluekehityssuunnittelija Tuukka Arosara ja ELY-keskuksen kanssa yhteisenä työntekijänä koulutusasiantuntija Eija Asikainen.

Hankeraha antoi runsaasti lisävoimaa puurakentamiselle Joensuun Penttilässä

Karjalaisen Kulttuurin Edistämissäätiö KKES rakennutti Joensuun Penttilään 6-kerroksisen vuokratalon. Talosta tuli Pohjois-Karjalan ensimmäinen yli 2-kerroksinen puukerrostalo. Talossa on 40 asuntoa ja talo täyttyy parhaillaan uusista asukkaista.

MYR ja JANE sai uuden koostumuksen

Maakuntahallitus määritteli maakunnan yhteistyöryhmän (MYR) kokoonpanon kuntavaalikaudeksi. Ryhmään kuuluu 23 jäsentä ja ryhmää täydennetään vielä myöhemmin asiantuntijajäsenillä.

Maakuntakaavan ja maakuntaohjelman valmistelut etenevät

Pohjois-Karjalan maakuntakaava 2040:n laadinta aloitettiin viime vuonna. Kaavan teko on edennyt nyt ”Lähtökohdat ja tavoitteet” -vaiheeseen. Uuden maakuntakaavan keskeinen tavoite on yhdistää voimassa olevat neljä vaihekaavaa yhdeksi.

Nippu uusia hankkeita käyntiin ennen kesälomaa

Pohjois-Karjalan maakuntahallitus kokoontui 19.6. ja teki myönteisen rahoituspäätöksen viidesta uudesta hankkeesta.

Pohjoiskarjalainen ikäosaaminen tuotteistetaan kansainvälisiä vieraita varten

Pohjoiskarjalainen ikäihmisten hyvinvointia ja osallisuutta edistävä osaaminen paketoidaan tämän vuoden aikana kansainvälisille toimijoille tarjottavaksi koulutuspalvelutuotteeksi.

Pohjois-Karjalan suurimmat yritystyönantajat

Pohjois-Karjalassa kotipaikkaansa pitävistä yrityksistä suurin työnantaja oli vuonna 2015 Pohjois-Karjalan Osuuskauppa, joka työllisti tuolloin 1 127 henkeä. Kakkosena listalla oli Abloy Oy 801 työntekijällä.
Näytetään tulokset 1 - 10 / 369
Merkintöjä per sivu 10
jostakin 37