Ajankohtaista

Sidosryhmien ääntä kuullaan muutosfoorumeissa

Muutosfoorumien tehtävänä on tukea maakuntauudistuksen ja uuden maakunnan valmistelua, toiminnan ja palvelujen kehittämistä ja yhteistyön edistämistä. Muutosfoorumeja on perustettu kolme: elinvoima, hyvinvointi ja järjestöasiat.

Pohjois-Karjalan maakunta- ja sote-uudistuksen tilannekatsaus syyskuussa

Lue mikä on uudistuksen tilanne syyskuussa. Artikkelissa kerrotaan mm. uudistustyön rahoituksesta, valinnanvapauslain valmistelun aikataulusta ja muutosfoorumeista.

Runkoverkon pitää ulottua kaikkiin maakuntiin

Pohjois-Karjalan maakuntahallitus piti 1.9. kokouksensa Mikkelissä. Maakuntahallitus antoi lausunnon maantielaista.

Maakunnissa hyvä valmius sote- ja maakuntauudistuksen toimeenpanoon

Itä- ja Pohjois-Suomen huippukokous oli 31.8.-1.9. Mikkelissä. Maakunnat laativat perjantaina oheisen kannanoton sote- ja maakuntauudistuksen toimeenpanosta.

Maakuntauudistuksen valmistelu jatkuu

Sipilän hallitus päätti kesällä lisävuodesta maakuntauudistuksen valmisteluun. Tällä hetkellä ajatuksena on, että maakuntavaalit olisivat syksyllä 2018, maakuntahallinto aloittaisi 1.1.2019 ja palvelut siirtyisivät maakuntahallintoon 1.1.2020.

Pekka Kuosmanen vahvistaa maakuntauudistuksen esivalmistelua Pohjois-Karjalassa

Pekka Kuosmanen vahvistaa maakuntauudistuksen esivalmistelua Pohjois-Karjalassa Maakuntauudistuksen valmistelu jatkuu Pohjois-Karjalassa Meijän maakunta -nimellä. Pekka Kuosmanen on nimitetty Pohjois-Karjalan maakuntaliittoon...

Selvitys: Uudet maakunnat sopeuttavat talouttaan alusta alkaen

Perlacon Oy:n HTT Eero Laesterän ja KTM Tuomas Hanhelan maakunnan liitoille tekemien laskelmien mukaan maakuntien yhteenlaskettu sopeuttamistarve vuoteen 2030 mennessä on 2,8 miljardia euroa.

Blogi: Meijän Maakunnan hallinnon valmistelu käynnistyi

Käynnissä oleva maakuntauudistus on Pohjois-Karjalalle merkittävä uudistus, johon olemme valmistautuneet jo reilun vuoden. Olemme siirtymässä Siun sotesta Meijän Maakuntaan.

Maakuntauudistuksen väliaikaiseen toimielimeen nimettiin jäsenet

Pohjois-Karjalan maakuntauudistuksen keskeiset organisaatiot neuvottelivat perjantaina 5.5. Pohjois-Karjalan maakuntaliitossa väliaikaisen toimielimen kokoonpanosta.

Blogi: Ratkaisujen kevät

Lue muutosjohtaja Jarno Turusen tuore blogi maakuntauudistuksen viimeisimmistä vaiheista Pohjois-Karjalassa.
Näytetään tulokset 1 - 10 / 29
Merkintöjä per sivu 10
jostakin 3