Opas kunnille Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoteen 2017

Opas on tehty kunnille avuksi Suomen suureen vuoteen valmistautumiseksi. Oppaan on laatinut juhlavuotta koordinoiva valtioneuvoston kanslian Suomi 100 -sihteeristö yhteistyössä Kuntaliiton kanssa.
 
Tutustuthan juhlavuoteen myös verkkosivuilla www.suomifinland100.fi. Sieltä löytyy jo lukuisia esimerkkejä siitä, mitä suomalaiset ja Suomen ystävät ovat lähteneet tekemään yhdessä.
 
Pyydämme, että jaatte opasta kunnassanne kaikille asiasta kiinnostuneille!

 

 

Suomi 100 -opas kouluille ja oppilaitoksille

Opas on tehty päiväkotien, koulujen ja toisen asteen oppilaitosten avuksi Suomen suureen vuoteen valmistautumiseksi. Oppaan on laatinut juhlavuotta koordinoiva valtioneuvoston kanslian Suomi 100 -sihteeristö yhteistyössä Opetushallituksen kanssa.

Opetusneuvos Kristina Kaihari Opetushallituksesta korostaa vuoden merkityksellisyyttä. Juhlavuosi rohkaisee päiväkoteja, kouluja ja oppilaitoksia lähtemään löytöretkelle itsenäisen Suomen mielenkiintoisiin vaiheisiin, kokemaan yhdessä sen tarjoamia mahdollisuuksia ja luomaan raikasta suuntaa Suomen tulevaisuuteen.

 

 

Yritykset mukaan juhlavuoteen

Suomi 100-kumppaniyritykseksi voi hakea tuotteella tai palvelulla, joka toteuttaa juhlavuoden teemaa Yhdessä. Teema voi toteutua yrityksen teossa ja tarinassa esimerkiksi uudenlaisen yhteistyön sekä yhdessä kuluttajien, henkilöstön tai muiden kohderyhmien tekemisen kautta. Yrityksen teko ja tarina voivat vahvistaa yhteisöllisyyttä ja yhteenkuuluvuuden tunnetta sekä yhdistää kokemuksena monia erilaisia kohderyhmiä.

Lue lisää yritysyhteistyöstä. Yritysyhteistyön yhteyshenkilö on Jukka Kunnas, puh. 0400 613 012, jukka.kunnas (at) partnersunited.fi