Kerro iloisia asioita Pohjois-Karjalasta

Käynnistimme #ilolla-kampanjan, jossa nostamme esiin iloisia asioita Pohjois-Karjalasta. Sykkiikö sydämesi Pohjois-Karjalalle. Kerro iloinen asia tai myönteinen tarina miksi asua ja elää Pohjois-Karjalassa.

#ilolla-kampanja käynnistyy 21.3.2016 ja päättyy 31.10.2016.

Julkaisemme viikoittain kaksi-kolme teiltä saatua iloista ehdotusta näillä nettisivuilla ja some-kanavillamme. Kampanjan päätyttyä esittelemme yhteensä 80 iloista asiaa, kuvaa ja tarinaa Pohjois-Karjalasta.

Voitte lähettää ehdotuksenne meille tekstinä, kuvana tai videona. Ehdotuksia voi lähettää alla olevalla verkkolomakkeella. Kuvat ja videot otamme vastaan sähköpostiosoitteeseen ilolla@pohjois-karjala.fi. 

Otamme mielellämme vastaan myös postikortteja. Osoitteemme on Pohjois-Karjalan maakuntaliitto, Siltakatu 2, 80100 Joensuu. Valitut vastaukset julkaistaan nimettöminä.

Kampanjan aikana arvomme vastanneiden kesken lipun Ilosaarirockiin, Kihaukseen ja Lieksan Vaskiviikolle sekä muita palkintoja.

#ilolla-kampanja on osa maakuntaliiton 80-vuotisjuhlavuotta. Kampanja käynnistyy maakuntaliiton syntymäpäivänä 21. maaliskuuta. Iloisten ehdotusten raatina toimii maakuntaliiton johtaminen ja viestintä -yksikkö.

Jos haluat osallistua arvontaan niin annathan yhteystietosi, kiitos. Yhteystietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin.