Tapahtumat

« Takaisin

Osallistaen yhteiseen tulevaisuuteen!

Alkupäivämäärä:
18.1.2018
Loppupäivämäärä:
Ei yhtään
Kesto:
12:00 – 15:45 (Aikavyöhykesensitiivinen)
Tyyppi:
Tapahtuma

Osallistaen yhteiseen tulevaisuuteen!

torstaina 18.1.2018 klo 12.00-15.45
Pielisjoen linna, maakuntasali (Siltakatu 2, Joensuu)

 

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan, miten saada toimijoita mukaan ja innostumaan yhteisestä tulevaisuustyöstä. Löytyykö siihen hyviä toimintatapoja ja konkreettisia vinkkejä? Kuulemme myös, millainen näkökulma tulevaisuustyöstä ja osallistamisesta on eduskunnan tulevaisuusvaliokunnalla. Alueraadeissa pohdimme vastauksia alustajien esittämiin kysymyksiin.

Webinaarin avaa Tulevaisuusvaliokunnan varapuheenjohtaja, kansanedustaja Merja Mäkisalo-Ropponen. Asiantuntija-alustajina keskusteluille toimivat Paula Laine, ennakointi ja strategiatoimintojen johtaja Sitralta sekä Pauliina Seppälä ja Tanja Jänicke Actionist:a.

Webinaari rakentuu mielenkiintoisten alustuspuheenvuorojen, alueilla järjestettävien työpajojen ja yhdessä käytävien keskustelujen pohjalle. Webinaari toteutetaan samanaikaisesti alueraadeissa Mikkelissä, Jyväskylässä, Kajaanissa, Rovaniemellä ja Joensuussa.

Tarkempi ohjelma lähetetään ilmoittautuneille.

Tervetuloa!

Ilmoittaudu 12.1.2018 mennessä tästä.

Tilaisuuden toteuttavat yhteistyössä Etelä-Savon, Keski-Suomen, Kainuun, Lapin ja Pohjois-Karjalan alueelliset ennakoijat maakuntaliitoista ja ELY-keskuksista. Mukana myös Ennakoinnin pohjoinen yhteistyö -hanke (ESR) ja Ennakointiverkko -hanke (ESR).

Lisätietoja:
Tuukka Arosara, tuukka.arosara@pohjois-karjala.fi, puh. 040 548 4534

 

Osallistaen yhteiseen tulevaisuuteen!