Esimerkkikohteet

Hankkeessa kerätään vaikuttavia esimerkkikohteita uusiutuvan energian ja energiatehokkuuden osalta. Toimenpiteet voivat olla kunnan, yritysten tai kuntalaisten toteuttamia. Hankkeessa viestitään ratkaisuista ratkaisukorttien avulla, jotka laitetaan esille hankkeen kotisivuille maakunnallisesti ja HINKU-foorumin sivuille valtakunnallisesti. Mikäli olet toteuttanut energiaratkaisuja, jotka voisi koostaa ratkaisukortiksi, ota yhteyttä hankkeen henkilöstöön.

Tavoitteena on tuoda esille Pohjois-Karjalan Hinku-kunnissa syntyneitä hyviä energiatehokkuuteen ja uusiutuvaan energiaan liittyviä toimenpiteitä ja edistää niiden monistamista. Toimenpiteet on ryhmitelty neljään kategoriaan kohteen mukaan: kodit, yritykset, maatilat ja kunnat/kaupungit. Esimerkit on koottu Slide Share-palveluun, joka on upotettuna tälle sivulle.

Pohjoiskarjalaisista esimerkkikohteista on toteutettu noin 2 minuutin mittaisia #Energialoikka -videoita, joissa toimenpiteen toteuttaja kertoo toteuttamiseen liittyvistä asioista. Videoihin pääset tutustumaan oikeanpuoleisesta sivupalkista #Energialoikka-videot linkistä ja slide share diojen alta tältä sivulta.