Ajankohtaista

Pekka Kuosmanen vahvistaa maakuntauudistuksen esivalmistelua Pohjois-Karjalassa

Pekka Kuosmanen vahvistaa maakuntauudistuksen esivalmistelua Pohjois-Karjalassa Maakuntauudistuksen valmistelu jatkuu Pohjois-Karjalassa Meijän maakunta -nimellä. Pekka Kuosmanen on nimitetty Pohjois-Karjalan maakuntaliittoon...

Selvitys: Uudet maakunnat sopeuttavat talouttaan alusta alkaen

Perlacon Oy:n HTT Eero Laesterän ja KTM Tuomas Hanhelan maakunnan liitoille tekemien laskelmien mukaan maakuntien yhteenlaskettu sopeuttamistarve vuoteen 2030 mennessä on 2,8 miljardia euroa.

Blogi: Meijän Maakunnan hallinnon valmistelu käynnistyi

Käynnissä oleva maakuntauudistus on Pohjois-Karjalalle merkittävä uudistus, johon olemme valmistautuneet jo reilun vuoden. Olemme siirtymässä Siun sotesta Meijän Maakuntaan.

Maakuntauudistuksen väliaikaiseen toimielimeen nimettiin jäsenet

Pohjois-Karjalan maakuntauudistuksen keskeiset organisaatiot neuvottelivat perjantaina 5.5. Pohjois-Karjalan maakuntaliitossa väliaikaisen toimielimen kokoonpanosta.

Blogi: Ratkaisujen kevät

Lue muutosjohtaja Jarno Turusen tuore blogi maakuntauudistuksen viimeisimmistä vaiheista Pohjois-Karjalassa.

Maakuntauudistuksen ohjausryhmältä kaksi merkittävää lakilausuntoa

Pohjois-Karjalan maakuntauudistuksen ohjausryhmä kokoontui 11. huhtikuuta ja antoi kaksi merkittävää lausuntoa. Työ- ja elinkeinoministeriö (TEM) on lähettänyt lausunnoille luonnoksen hallituksen esitykseksi laiksi alueiden kehittämisestä ja kasvupalveluista.

Neuvottelu maakuntauudistuksen väliaikaishallinnosta toukokuussa

Pohjois-Karjalan maakuntaliitto on kutsunut maakuntauudistuksen keskeiset organisaatiot neuvotteluun maakunnan väliaikaisen toimielimen kokoonpanosta. Neuvottelu pidetään 5.5.2017 Joensuussa.

Uutta liiketoimintaa kasvupalveluista

Maakuntauudistuksen yhteydessä valtion työvoima- ja yrityspalvelut kootaan yhteen kasvupalveluiksi. Tuleva maakunta vastaa palvelujen järjestämisestä ja rahoittamisesta. Palvelujen tuottaminen sen sijaan aiotaan siirtää markkinoiden hoidettavaksi.

Pohjois-Karjalalla valinnanvapauteen valmis resepti

Pohjois-Karjalan maakuntauudistuksen ohjausryhmän mukaan sote-uudistukseen liittyvä valinnanvapausmalli ei nykymuodossaan ole maakunnan asiakkaiden ja yhteiskunnan kokonaisedun mukainen.

Muutosjohtaja: Uudet ja paremmat toimintatavat hahmottuvat

Helmikuun 15. päivä kokoontunut Pohjois-Karjalan maakuntauudistuksen ohjausryhmä totesi, että tulevan maakunta-organisaation toiminta alkaa tarkentua ja valmistelu on hyvässä vauhdissa. Syksyllä käynnistetyt työryhmät ovat vuoden vaihteen ajan pohtineet kuinka uusi organisaatio hoitaa parhaalla...
Näytetään tulokset 1 - 10 / 24
Merkintöjä per sivu 10
jostakin 3