Pohjois-Karjalan kuntajohtajat verkkareissa kokouksessa.

Perjan­taina laite­taan verkkarit päälle

Perjan­taina 30.8. viete­tään kaikkien aikojen toista maakun­nal­lista verkka­ri­per­jan­taita Pohjois-Karjalassa. Tempaus on osa Pohjois-Karjalan maakun­ta­päivän viettoa ja tarkoi­tuk­sena on muistuttaa maakun­nalle tärkeistä arvoista: suvait­se­vai­suu­desta ja yhdessä tekemisestä.

Miten verkka­ri­per­jantai sitten näkyy? Ihmiset voivat ja saavat pukeutua mielei­siinsä vaattei­siin kaikkialla – työpai­koilla, kouluissa, kaduilla ja konser­teissa. Tyyli on vapaa. Kaikki ovat terve­tul­leita mukaan tempaukseen. 

Verkka­ri­per­jan­taihin lähdet­tiin sankoin joukoin mukaan viime vuonna, ja sosiaa­li­sessa mediassa näkyi niin työyh­tei­söjen, kaveri­po­ru­koiden kuin yksit­täisten ihmisten postauksia päivän outfi­tistä. Muun muassa Pohjois-Karjalan kunta­joh­tajat pukeu­tuivat verkka­reihin kokouk­seensa. Tulevana perjan­taina nähdään, noudat­ta­vatko Joensuuhun kesäko­kouk­seen saapuvat Kokoo­muksen eduskun­ta­ryhmän jäsenet pohjois­kar­ja­laisten pukukoodia.

Verkka­ri­per­jan­tain tunnelmia voi seurata sosiaa­li­sessa mediassa aihetun­nis­teilla #verkka­ri­per­jantai #pohjois­kar­jala, #oleomait­sesi ja #maakun­ta­päivä. Pohjois-Karjala jakaa postauksia, kun niihin muistaa merkitä tägit @pohjoiskarjala (Facebook) ja @pohjois_karjala (Insta­gram).

Tempauksen takana on Pohjois-Karjalan maakun­ta­liiton koordi­noima maakun­nal­linen viestin­tä­ver­kosto, jossa on mukana kuntien, oppilai­tosten ja kuntien yhtiöiden viestin­nästä ja markki­noin­nista vastaavia henkilöitä.

Lisätie­toja