Logot

Maakuntaliiton logo

Pohjois-Karjalan maakuntaliiton logo koostuu vaakunatunnuksesta sekä tekstilogosta. Tekstilogo pohjautuu Pohjois-Karjalan markkinointibrändiin. Logosta on kolme kieliversiota: suomi, englanti ja venäjä. 

Vaakunallisen logon minimikoko on 30 mm, siitä pienempiin kokoihin tulee käyttää pelkkää teksilogoa. 

Logon eri muoto- ja väriversiot on esitelty graafisessa ohjeessa.

Lataa logo käyttöösi

Kaikista logoista ja tunnuksista on tehty PDF- ja PNG-tiedosto-originaalit. PDF on painokelpoinen ja skaalautuva, PNG soveltuu ruutukäyttöön (esim. Office ja Web). Logon tekstejä, värejä tai muotoa ei saa muokata. Mittasuhteet tulee aina säilyä alkuperäisinä. Jos tarvitset apua, ota yhteyttä maakuntaliitto@pohjois-karjala.fi

Maakunnan vaakuna

Pohjois-Karjalan vaakunassa on punaisella pohjalla kultainen kruunu ja sen alapuolella kaksi esiin työntyvää, toisiaan vastaan iskevää käsivartta. Oikea haarniskoitu käsivarsi pitelee miekkaa ja vasen, rengaspanssarin peittämä paljaassa kädessä käyrää sapelia. Kaikki ovat hopeaa, paitsi aseiden kahvat ja haarniskan liitosvanteet kultaa. Vaakunasta on tehty omat valmiit tiedostot paino- ja ruutukäyttöön (PDF ja PNG).

Vaakunan käyttö

Painotuotteissa kulta kilven kentässä korvataan keltaisella ja hopea valkoisella. Värillistä vaakunaa käytetään aina kun mahdollista. Valkeaa ja mustaa silloin, kun värillisen version käyttö ei ole mahdollista.

Vaakunaa on aina käytettävä alkuperäisessä muodossa.

Vaakunan käyttöön tarvitaan aina Pohjois-Karjalan maakuntaliiton lupa. Kysy lupa Jarmo Heiskaselta.

Lisätietoja