Ajankohtaista

Tavoitteena vähähiilisempi yhteiskunta

Pohjois-Karjalan maakuntaliitto myöntää EAKR-tukea hankkeisiin, jotka vahvistavat yritysten, elinkeinoelämän ja alueen innovaatiotoimijoiden yhteistyötä. EAKR-rahoituksesta 25 % kohdennetaan vähähiilistä taloutta edistäville hankkeille. Tällaisia hankehakemuksia toivotaan myös 22.9. päättyvään...

Pian pääset kommentoimaan maakuntaohjelman luonnosta

Pohjois-Karjalan maakuntaohjelman POKAT 2021 ja sen ympäristöselostuksen luonnokset ovat nähtävillä 4.9.–29.9.2017.

CBC-ohjelmasta 14 uutta mikrohanketta

Karelia CBC ohjelman seurantakomitea päätti kesäkuun kokouksessa Sortavalassa rahoittaa 14 mikrohanketta. Uudet hankkeet ovat elinkeino- ja ympäristöaloilta.

Pohjois-Karjala mukaan Kiinan markkinointikampanjaan

Pohjois-Karjalan maakuntaliitto osallistuu Lakeland-maakuntien kanssa Kiinan markkinointikampanjaan 50.000 euron panostuksella.

Century of Nature Photography in the Barents Area -valokuvauskilpailu

Century of Nature Photography in the Barents Area -valokuvauskilpailu on Kainuun liiton järjestämä luontoaiheinen valokuvauskilpailu. Kilpailussa kilpaillaan luontoaiheisilla tai matkailua esittävillä valokuvilla, jotka on otettu Barentsin alueella.

Maakuntavaltuuston jäsenet valittiin edustajainkokouksessa

Pohjois-Karjalan kuntien edustajainkokous sinetöi maakuntavaltuuston valinnan maanantaina Joensuussa.

Lue Hinku-lehti sähköisesti

Pohjois-Karjalan ensimmäinen HINKU-lehti on julkaistu juuri sähköisenä. Lehdessä kerrotaan Pohjois-Karjalan HINKU-kuntien kuulumisia ja hankkeen toteuttamista toimenpiteistä.

Maakuntaliitto panostaa koulutukseen ja osaamisen ennakointiin

Maakuntaliitossa ovat aloittaneet kesäkuun alusta aluekehityssuunnittelija Tuukka Arosara ja ELY-keskuksen kanssa yhteisenä työntekijänä koulutusasiantuntija Eija Asikainen.

Hankeraha antoi runsaasti lisävoimaa puurakentamiselle Joensuun Penttilässä

Karjalaisen Kulttuurin Edistämissäätiö KKES rakennutti Joensuun Penttilään 6-kerroksisen vuokratalon. Talosta tuli Pohjois-Karjalan ensimmäinen yli 2-kerroksinen puukerrostalo. Talossa on 40 asuntoa ja talo täyttyy parhaillaan uusista asukkaista.

MYR ja JANE sai uuden koostumuksen

Maakuntahallitus määritteli maakunnan yhteistyöryhmän (MYR) kokoonpanon kuntavaalikaudeksi. Ryhmään kuuluu 23 jäsentä ja ryhmää täydennetään vielä myöhemmin asiantuntijajäsenillä.
Näytetään tulokset 1 - 10 / 373
Merkintöjä per sivu 10
jostakin 38